sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

RAINY DAY AWAY

Asua luvassa sateiselta päivältä tältä viikolta. Ilma oli yllättävän kylmä, mutta selvisin ilman pahempia paleltumia legginseillä. On se kumma kun täällä Suomessa saa kesälläkin miettiä, että minkäs takin ja kaulahuivin sitä aamulla päällensä viskaa..


Legginsit:H&M
Paita: H&M
Neule:H&M
Kengät:Vila

Olipas hooäm painotteinen päivä! Villaneulettakin tarvitaan täällä Suomen "kesässä". Mutta sää valitukset sikseen, siirrytään päivän asusteisiin:


Tylsähköä perusasua halusin piristämään mätsäävät asusteet. Pannan ja kenkien kuviointi on lähes samanlaista, mutta väri ei aivan täsmää. Mutta eipä sitä kai kovin paljoa erota kun panta ja kengät ovat asussa kuitenkin vartalon ääripäissä eivätkä vierekkäin :)

Sunnuntai on mennyt kaappeja siivoillessa ja vapaapäivästä nautiskellen, kohta lähden ihania ystäviäni tapaamaan. Victorian ja Danielin häitä tiirailin eilen telkkarista, ehkä niistäkin (ja asuista!) voisi jotain postausta vääntää :) Victorian hääpuku oli mielestäni aivan ihana! Ei välttämättä ihan minun tyyliseni, mutta sehän ei olekaan olennaista, vaan se että puku sopii kantajalleen. Victoria on luonnollisen kaunis, ja puku oli juurikin ominta häntä ja aivan valtavan kaunis!

Ei kommentteja: