perjantai 11. kesäkuuta 2010

LIUHUKKEITA

Tutkailin hieman H&M:n ja Gina Tricotin nettikauppoja aikani kuluksi, ja kaikkea ihanaahan sieltä silmään osui :) (olisi siis varmaan pitänyt jättää selaamatta! Onneksi en kuitenkaan pahemmin nettikaupoista mitään ostele, haluan mieluummin nähdä vaatteen ihan livenä ennen ostamista. Enkä edes jaksa sitä palautusrumbaa jos vaate ei olekaan sopiva). Tässä kuitenkin kauppojen antia, nämä nousivat omalle wanted-listalle :)

Ihania vaalean värisiä liuhukkeita kesäksi! Plus yksi villaisempi lörttöneulo viileisiin kesäiltoihin. Näyttäisi tosi kivalta esimerkiksi farkkushortsien kanssa. Jostain syystä en ole aiemmin lämmennyt eläinkuvioille, mutta nyt olen alkanut tykätä ainakin leopardikuviosta. Senpä takia tuo keskimmäinen iski heti silmään :) Olen kuitenkin tarkkana siinä, että kuvio ei saa olla liian suurta, vaan tuollainen pieni tiherrys on enemmän omaan makuuni.

Sitten vähän tummempia liuhupaitoja. Tuollainen perusmusta tunika on jo jonkin aikaa ollut hakusessa, sellaisen ostaminen on vaan vähän tylsää niin en ole saanut aikaiseksi. Mutta nyt kun ajattelen, niin se näyttäisi kyllä todella kivalta mustien leggareiden ja mustan bleiserin kanssa! Täysyy siis ensitilassa (tai sitten kun palkka on tullut :D) hankkia! Ja jostain syystä tykästyin tuohon mustavalkoiseen eläinkuvioiseen paitaan. Se kyllä johtuu varmasti paidan mallistakin, jos se olisi vain tavallisen t-paidan mallinen, tuskin olisin siihen näin paljoa ihastunut.

Kiva toppi kahdessa eri värissä, koska en osannut päättää kumpi väri on kivempi. Nettisivuilla mallin päällä toppi näytti kyllä paaaaljon kivemmalta kuin näissä kuvissa. Mallin päällä tuo etumuksen pitsinen osa näytti hieman läpinäkyvältä, mutta näistä kuvista ei kyllä ota tolkkua näkyykö siitä läpi vai ei. Mutta näyttäisi varmasti tosi kivalta farkkujen kanssa :)

Ei kommentteja: