tiistai 8. kesäkuuta 2010

JUNAILUA

Viime viikon torstai päivästä menikin iso osa junassa istumiseen. Matkasin siis pikkuveljeni lakkiaisia valmistelemaan (ja tietty juhlimaankin silloin lauantaina). Matka oli pitkä ja kaikenlisäksi juna oli vielä myöhässä! Tosi raivostuttavaa, kun muutenkin joutui istumaan kauan, tuntui ettei loppua meinannut tulla. Mutta onnellisesti pääsin kuitenkin perille :) Tässä junatunnelmia:

Ei tule junamatkoista mitään ilman musiikkia! Harmittaa vaan kun en ehtinyt vaihtaa soittimeen mitään uusia biisejä. Nyt piti sitten tyytyä kuuntelemaan sellaisia jotka on jo ihan kulutettu puhki. Kirjakin oli kassissa mukana mutta en jaksanut kaivaa sitä esiin vaan kuuntelin noita moneen kertaan kuunneltuja levyjä :)

Matkaeväänä uutta lemppariani, Novelle Plus vichyä!

Lakkasin kynnet uudella H&M:ltä ostetulla lakalla, turkoosi on ehdottomasti kesäväri!


Kuvailin junan ikkunasta hiukan Suomen kaunista vihreää luontoa. Harmi että kamera ei oikein osannut vangita sitä maisemaa kunnolla, siksi kuvat vähän kökköjä. Mutta halusinpa nuo nyt silti laittaa, oli niin kaunista :)

Ja junailtua tuli tällaisessa asussa:


Paita: Gina Tricot
Housut: Gina Tricot
Toppi: H&M

Harmittaa kun noista kuvista tuli vähän huonoja. Tykkäsin itse tosi paljon tästä asusta, mutta mielestäni kuvat ei kyllä tee oikeutta asulle. Ostin Gina Tricotista tuollaisen löysän paitapuseron, ja tykkään siitä ihan tosi paljon! Sopii juuri hyvin tiukkojen pillifarkkujen kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että nuo farkut ovat jo hiukan kulahtaneet eivätkä ole niin tiukat kuin toivoisin niiden olevan.


Laukku: Zara

Matkassa mukana oli vielä kesän lempparilaukkuni Zarasta! Ja tietty mukana oli vielä reppu täynnä matkatavaroita mutta jätin sen reuhkan suosiolla kuvaamatta :)

Ei kommentteja: