sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

FOOOOD

Väsäsin tässä yksi päivä mielestäni oikein herkullista kanakastiketta ja ajattelin jakaa ohjetta eteenpäin :)

Ensin ruskistetaan kanasuikaleet (marinadina oli pehmeästi pippurinen, joka on mielestäni kivaa vaihtelua siihen ainaiseen hunajamarinaadiin.)

Sitten lisätään n. 2-3dl vettä ja tämän jälkeen loraus kermaa. Itse tykkään käyttää tuota Floran kevyt & paksu kermaa.

Sitten kaivelin kaappeja jonkun kivan kastikkeen piristyksen toivossa.. ei löytynyt muuta kuin kokonaisia säilyketomaatteja, joten pilkoin ne ja viskasin kanojen sekaan.

Tässä vaiheessa soossi näytti tältä.. eli ei oikein miltään ihmeelliseltä. Tykkään aina tehdä paljon kastiketta, koska inhoan kuivaa ruokaa. Tässä siitä siis todiste, kanoja ei pahemmin edes näy tuolta kastikkeen joukosta.

Ja voila! Nautitaan rasvattoman kylmän maidon ja itsetehdyn perunamuusin kera!

Ei kommentteja: