perjantai 18. kesäkuuta 2010

HAJUJA

On niin paljon noita asupostauksia tullu viime aikoina tehtyä, etä kaipaan hieman jotain vaihtelua. Päätin siis keskittyä tänään asusteisiin, tällä kertaa hajuvesiin (joka ei tosin välttämättä ole asuste, mutta itse miellän sen sellaiseksi) En omista kovinkaan montaa hajuvettä, mutta ne vähäiset ovat sitäkin ihanampia :) Hyvä tuoksu on mielestäni tärkeä osa kokonaisuutta. Esittelen tässä lempparituoksuni:


Lancome Hypnose senses. Poikaystävältä joululahjaksi saatu :) Aivan ihanan pehmeä ja naisellinen tuoksu. En pidä yhtään pistävistä ja kovin voimakkaista hajuvesistä. Tämä Lancomen tuoksu on juuri se mitä itse tuoksulta kaipaan ja mistä pidän :)

Kate Moss - tuoksu. Tämä on toinen ehdoton kestolempparini tuon yllä olleen Lancomen rinnalla. Tämä täyttää oikeastaan kaikki samat kriteeritkin kuin Lancomekin - naisellinen ja pehmeän mieto tuoksu :) Lovelove !
Kolmantena muttei vähäisimpänä Dolce & Gabbanan the one -tuoksu. Tämä on ihanan miedon vaniljainen ja yksi ehdottomia lemppareitani :) Nämä kolme ovat oikeastaan niitä tuoksuja joita käytän vakituisesti.

Mikä on sinun lempituoksusi?

Ei kommentteja: