perjantai 4. kesäkuuta 2010

KESÄKYNNET PART TVÅ

Kesäkynsiä part 2! Tai siis kesälakkoja oikeastaan, tällä kertaa luvassa punaista :)

Nivean Calcium power gloss sävy 92 Rose Gloss. Ihanan pinkki!

Rimmel Wear Maxx sävy 345 Pop Apricot. Tämä on ihanan korallinsävyinen, ja plussana tässä on tuollaisia pieniä kultaisia hileitä :) Kovassa käytössä tämäkin ollut.

Mavala - Toulouse. Tämä on melko uusi tulokas lakkakaapissa. Sopii hyvin kesään! Kivan raikas vaaleanpunainen :) Tätä ajattelin laittaa lakkiaisjuhliin vaaleaa mekkoa piristämään :)

Mavala - Samoa. Uusin kynsilakkaostos. Tätä siis tällä hetkellä kynsissä ja tykkään tästä ihan todella paljon! Tämä on ihanan pirteä muttei kuitenkaan mitenkään överi, vaan ihanan helmiäissävyinen :)

Mavala - Marrakech. Kylläpä näitä Mavalan lakkoja on kertynyt.. :D Mutta siis, tämä hieman tummemman punainen, joten harvemmin tulee käytettyä. Varpaan kynsissä kyllä kesällä varmasti oikein toimiva!

Tämän kynsilakan kyljessä lukee ainoastaan Miners. Ostettu joskus jostain :D Luulisin että jostain Seppälästä tms. Mutta siis, aika samansävyinen kuin Mavalan Toulouse, mutta kyllä se Toulouse on ehkä hieman herkullisemman sävyinen kuin tämä :) Tämä on hieman vaaleampi ja hennompi :)

Viimeisimpänä, vaan ei todellakaan vähäisimpänä, melko uusi tulokas Rimmelin Lasting Finish 270 Hot Shot! Tämä on yksi tämän hetken ehdottomista lemppareista! Ja täytyy sanoa että tykkään tämän lakan koostumuksesta ihan älyttömästi, ei tarvitse kuin yksi kerros vetäistä ja sävy on juuri sen värinen kuin miltä purkissa näyttääkin eli ihanan täyteläinen. Vihaan sitä jos täytyy monia kerroksia vetäistä että sävystä saa täyteläisen. Tätä on tällä hetkellä varpaan kynsissä :) Ehdoton kesälakka!

Mikä on sinun kesälakkasi? Mikä minun lakoista iski eniten?

Ei kommentteja: