keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

KESÄJUHLAA

Pikkuveljen lakkiaiset olivat siis viikonloppuna. Itse sain toimia kukka- ja valokuvausvastaavana. Kamerasta löytyy siis paljon kuvia pikkuveljestä ja vieraista, mutta sain myös joitain kuvia minusta niin tulipahan sitten asukin kuvattua :) Ilma oli valitettavan viileä, joten ulkosalla ollessa oli pakko heittää nuttu niskaan.


Takki: H&M
Laukku: Zara
Kengät: Citymarket

Takki ei oikein sovi asuun, mutta se olikin päällä vain ulkona hetken aikaa. Laukkukin olisi voinut olla mieluummin jokin pieni ja tyylikäs clutch, mutta enpä tuota laukkua käyttänytkään muutoin kuin lakitukseen mennessä. Kengät kävin lähtöä edeltävänä iltana hätäpäissäni hakemassa Cittarista, kun kotonta omista kenkävarastoista ei mitään sopivaa löytynyt. Olen aiemmin ostanut samanlaiset kengät Cittarista vaalean värisenä, ja ne istuvat jalkaan todella hyvin. Niinpä menin sitten ja ostin samanlaiset mustina, eivät ole aivan matalat mutta eivät liian korkeatkaan. Juuri sellaiset joilla jaksaa juhlat juhlia :)


Paita: H&M
Hame: Stradivarius (Tallinnasta)

Juhlapäivää edeltävänä iltana muutin vielä asuvalintaani. Alkuperäisenä suunnitelmana oli laittaa päälle Vilan vaalea mekko, mutta vaihdoinkin sitten asua viime tipassa. Nämäkin nyt päälle eksyneet vaatteet olivat vain sattumalta mukana, en ollut suunnitellut vaihtavani mekkoa mihinkään. Mutta tykkäsin kyllä tästäkin asukokonaisuudesta, vaikka se ei ollutkaan niin suunniteltu ja loppuun asti mietitty. Hyvin sillä yhdet juhlat mentiin :)

Illaksi vaihdoin vielä asua vähän lämpimämpään, mutta siitä ei nyt ole kuvia saatavilla. Ei se kyllä mikään ihmeellinen ollutkaan :) Nyt syömään juhlista jääneitä herkkuja!

Ei kommentteja: