maanantai 14. kesäkuuta 2010

BEIGE

Tämän postauksen asu on viime viikolta. Tässä esittelenkin yhden viime aikaisista "uusista" löydöistä. Lainausmerkeissä siksi, että kyseinen vaatekappale on lojunut kaappini pohjalla jo ties kuinka kauan, kunnes nyt vähän aikaa sitten löysin sen käyttöön.

Nimittäin beiget housut!! Olen aiemmin ollut erittäin kielteinen vaaleita housuja kohtaan. Edelleen kantani on jyrkkä EI täysin valkoisia housuja kohtaan. Ne eivät vaan yksinkertaisesti näytä millään lailla ja mitenkään yhdistettynä hyviltä. Sen sijaan katselin näitä beigejä housuja Zarassa useaan otteeseen, ja lopulta ne olikin alennuksessa niin kuskasin ne kotiin. Sitten unohdin ne tyystin ja nyt kesän kynnyksellä löysin ne kaapin pohjalta. Päätin kokeilla niitä, ja mielestäni ne ovatkin todella kivat! Vai mitä olette mieltä?


Housut: Zara
Laukku: H&M
Vyö: Kirppis
Paita: Kirppis
Bleiseri: Gina Tricot

Musta pilkkupaita on sekin vanha löytö kirppikseltä. Sille oli käynyt samoin kuin vaaleille housuille, hukkui siis kaapin uumeniin. Ihanaa löytää löytöjä omasta kaapista :)

Viikonloppuna kävimme katsomassa Sinkkuelämää 2 leffan. Mielestäni se oli hauska ja ennen kaikkea asuja oli kiva katsella :) Tykkäsin leffasta, vaikkei juoni mikään kovin kummoinen ollutkaan. Jotka ovat leffan nähneet, mitä piditte?

Ei kommentteja: