torstai 10. kesäkuuta 2010

PERUSASUA

Viikko alkoi jälleen luonnollisesti maanantailla, eli hieman jälkijunassa tulevat nämä asupostaukset. Enpä pahemmin jaksanut vaatteita tuolloin miettiä, heitin päälle jotain mukavaa ja helposti puettavaa :)


Tunika: Gina Tricot
Legginsit: H&M

Sellaisina päivinä, jolloin en jaksa hirveästi pukeutumiseen panostaa, viskaan päälle yleensä legginsit ja jonkun tunikan. Tykkään tosi paljon tuosta paidasta, mutta mieluummin yhdistän sen housuihin (ja tungen osan siitä housujen sisään) kuin legginseihin. Maanantaisin ei vaan jaksa.. joten siksi nyt näin :) Ja se kyllä vähän harmittaa, että en omista kunnollisia farkkuja kun kaikki ovat jotenkin kulahtaneet. Joko eivät ole enää niin tiukat, tai sitten väri on kulahtanut. Pitäisi saada aikaiseksi ostettua uudet hyvät mustat pillifarkut! Tuossa asussa vähän harmittaa että tuo legginsien vyötäröosa paistaa tuon tunikan läpi.. en tiedä häiritseekö se muita, mutta itselläni se vähän ikävästi osuu silmään.


Tuosta saa vielä paremmin selkoa tuon paidan kuvituksesta. Lisäksi kaulassa iskältä saatu villakoira-riipus :)
Neule: H&M
Huivi: Seppälä

On se Suomen kesä vaan ihana kun aamulla töihin lähtiessä pitää pukea päälle vielä neule.. ja vielä takki! Ja kaulahuivikin eksyi matkaan mukaan. Se ei ehkä olisi ollut ihan välttämätön, mutta rakastan huiveja niin minkäs sille voi :) Lämpimämpiä säitä odotellessa, koskahan sitä voisi shortseissa polkaista töihin :)

Ei kommentteja: