keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

HELP NEEDED!


Apua kaipailisin erään vaatekappaleen tiimoilta. Ihastelin nimittäin Mungolifen Annan H&M:ltä ostamaa leoparditunikaa, joka näkyy TÄSSÄ postauksessa. Kyseinen tunika on H&M:n Fashion Against AIDS mallistoa, jota ilmeisesti on saatavilla vain osassa myymälöistä. Ajattelinkin tilata kyseinen tunikan itselleni, mutta en löytänyt sitä H&M:n kotisivuilta ollenkaan.. Katsastin nettisivujen FAA-malliston, mutta ei siellä tuollaista tunikaa ollut ollenkaan..mahtaako olla loppuunmyyty vai mitä?? Jos jollain on tästä parempaa tietoa, saa kertoa :)

Sitten toisiin aiheisiin :D Aurinkoinen iltapäivä sujui siis näissä merkeissä, kuten edelliseen postaukseen kirjoitinkin:


Istuskelin ulkona nautiskellen auringonpaisteesta ja lempparimuroista! Nuo ruistyynymurot on ihan parhaita :) Eilen postiluukusta kolahti Trendi, ja sitä olen nyt tässä pari päivää lueskellut. Tulihan sitä sitten omat varpaatkin kuvattua :D Kynsissä H&M:ltä ostettua turkoosia kynsilakkaa (joka tosin hieman jo kärsineen näköistä noissa kynsissä, pitäisi lakata uudestaan mutta varpaita ei koskaan jaksa lakata ennenkä edellinen lakka on jo melkein kokonaan rapissut pois). Yleensä sitä on vielä pitkälle syksyyn jotain vanhaa kesällä lakattua lakkaa varpaan kynsissä :D Todella kaunista.. :D

Mutta jos jollain olisi jotain tietoa tuosta tunikasta, olisin kiitollinen!

Ei kommentteja: