keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

OUTSIDE

Helou!
Tässä olisi asua jälleen viime viikolta. Jostain syystä en saa aikaiseksi laitettua asukuvia "reaaliajassa" eli samana päivänä kun ne on ollut päälläkin. Kuvia on kyllä lähes jokaisen päivän asusta (paitsi niistä kuppaisista kotiasuista ja niiltä päiviltä kun ei ole jaksanut ajatella vaatteita sen enempää. Silloin niitä ei myöskään viitsi kuvata kun ei niissä mitään katseltavaakaan ole). Mutta tämä viime viikon asu on yksi omia lemppareitani! Löysin pitkästä aikaa uudelleen nuo Lindexin korkeavyötäröiset housut (olivat myös edellisen postauksen asussa, mutta niistä kuvista ei jotenkin hahmottanut tuota vyötärön korkeutta kovin hyvin). Eipä nuo nyt sellaiset kovin korkeavyötäröiset ole, mutta kyllä ne napaan asti ulottuvat :) Nyt olen muutenkin innostunut enemmän vyötärökorkuisista housuista kuin lantiomallisista. Lantiomallisissa housuissa jenkkakahvat näkyvät selvemmin, mutta vyötärömittaisissa ne jäävät sinne housujen sisään paremmin piiloon :)



Neule: Lindex
Toppi: Gina Tricot
Housut: Lindex
Huivi: Gina Tricot
Kengät: Citymarket

Se olisi sitten enää yksi työpäivä tällä viikolla ja sitten juhannuksen viettoon! Juhannusasuja en ole vielä ehtinyt yhtään pohtia, mutta jos sitä sitten vähän illemmalla tai viimeistään huomenna uhraisi sillekin muutaman ajatuksen :) Nyt uutta Trendiä lukemaan ja auringonpaisteeseen!

PS. Olen maailman huonoin keksimään otsikoita.. se on oikeasti tosi vaikeeta. Tämänkin postauksen otsikko viittaa vain siihen, että olen lähdössä pihalle löhöämään, kovin kekseliästä siis. Koittakaa kestää :D

Ei kommentteja: