sunnuntai 31. tammikuuta 2010

BAD HAIR DAY

Sunnuntai=huono hiuspäivä. Sunnuntaisin on aina hiukset todella huonosti, ja etenkin tänään, kun en viime suihkukerran jälkeen jaksanut tehdä tavanomaisia hiusrutiinejani vaan annoin tukan kuivua itsestään ja meninpä vielä kostealla tukalla nukkumaankin. Ajattelin nyt tässä hiuksia mietiskellessäni esitellä hiustenhoitotuotteeni, ne joita käytän päivittäin:

vasemmalta oikealle:
- Herbinan tyvikohottaja: aivan mahtava (ja edullinen, maksaa muistaakseni alle 3e) ja riittoisa tuote. Laitan tätä muotovaahdon kera kosteisiin hiuksiin ja föönaan -> tuuhea tukka!
- Lorealin hot straight. Sisältää myös lämpösuojan. Omat hiukseni ovat latvoista hieman taipuisat, ja tämä tuote auttaa jonkin verran suoristamisessa. Suihkautan tätäkin hiukan tuon muotovaahdon ja tyvikohottajan seuraksi hiuksiin ja föönaan
- Lorealin hot volume muotovaahto. Tätä käytän yleensä, mutta taitaa tuolla nytkin joku muu muotovaahto olla käytössä.
- Tony & Guy kuivashampoo. Ilman tätä ei tule mitään! Tekee hiuksista hieman mattapintaiset ja auttaa pitämään puhtaan näköisenä pidempään. Antaa myös kivasti tuuheutta :)
- Tigin rockaholic kuivashampoo. Tätä käytin ensin mutta olen nyt siirtynyt vakituisesti tuohon Tony&Guyhin koska se on edullisempaa ja ajaa täysin saman asian.
- Erisan hiuslakka. Kampauksen viimeistelyyn. Oikeastaan mikä tahansa hiuslakka käy, mutta yleensä käytän juuri Erisanin hajustamattomia hiuslakkoja tai Herbinan hiuslakkoja. En pidä voimakastuoksuista hiuslakoista, niistä tulee vaan ällöttävä hajukerros päähän.

Hiukseni ovat kärsineet vaalentamisen johdosta, joten välillä kun muistan niin käytän myös Oriflamen hiusnaamiota ja ajoittain laitan Tigin rakennepaikkaavaa hoitoainetta latvoihin parantamaan hiusten kuntoa :) Suihkun jälkeen laitan lisäksi pienen tipan hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Kylläpä muuten noita päivittäin käytettäviä tuotteita on paljon, hui!

Millaisia hiustenhoitorutiineja muilla on? Mitä tuotteita teillä on käytössänne?

Ei kommentteja: