perjantai 15. tammikuuta 2010

NEW SHOES!


Tänään sorruin ja ostin uudet kengät (mutku ne oli alessa!!). Mutta ihan tosissaan, olen pitkään etsinyt mustia perussaappikkaita. Kaikissa saappaissani on joko nyörejä, remmejä tai korot. Eli tarvetta ns. tavallisille saappaille oli. Olin bongannut Zarasta yhdet hienot yksilöt aiemmin, mutta niiden hinta oli niin suolainen että jäivät kauppaan. Tällaiset saappaat ostin kuitenkin tänään Citymarketista (oikeasti sieltä löytyy yllättävän kivoja ja edullisia kenkiä!):

Varressa on tuollaista jännää ryppyisyyttä, olisivat tietysti olleet ehkä hiukan hienommat jos varsi olisi ollut myös sileä niin kuin jalkaterän osa. Eivät nuo rypyt kuitenkaan näy luonnossa niin selvästi kuin mitä tuo kuva antaa ymmärtää.

Ja sitten toiset kengät joita olen etsinyt, voisivat näyttää kutakuinkin tältä:



Kengät: Ellos


Eli haussa on siis mustat korkeakorkoiset nilkkurit. Kuvissa ylinnä olevat Ellokset mustat nilkkurit niiteillä olisivat aivan ihanat! Huolisin ne koska tahansa itselleni jos minulla olisi 69,90 euroa ylimääräistä. Nuo ovat itseasiassa juuri sen malliset kengät jotka haluaisin. Alemman kuvan kengät ovat myös Ellokselta ja hintaa kyseisillä nilkkureilla on 59,90 euroa. Noissa kengissä mietityttää vaan tuo korko ja pohja, ovatko ne ruskeat? Näyttäisi ainakin minuun silmiini ruskeilta, ja mielestäni kyseiset kengät olisivat kyllä kokomustina paljon hienommat. Mutta täydellisten (ja edullisten!) nilkkureiden metsästys jatkukoon!

Ei kommentteja: