tiistai 26. tammikuuta 2010

MAKE UP

Uuden meikkivoiteen hankinta olisi edessä.. se on aina yhtä raivostuttavaa puuhaa. Kaapit notkuu jo ennestään pieleen menneitä meikkivoide ostoksia. Joko sävy onkin väärä tai sitten koostumus ei olekaan oikeanlainen.

Tällä hetkellä käytössä on Joe Blascon meikkivoide. Ostin kyseisen tuotteen sen peittävyyden vuoksi, mutta koska finnejä ei enää ole niin paljon, kävisi jokin muukin tuote. Blasco on mielestäni ollut ihan hyvää, ei ehkä kuitenkaan kaiken hehkutuksen arvoinen. Tällä hetkellä yhtenä esteenä on lisäksi kyseisen tuotteen kallis hinta. Kaupassa vastaan tuli Max Factorin Miracle Touch meikkivoide, ja jostain olen kuullut sen olevan suht samanlainen kuin blasco mutta koostumus on kevyempi eikä näin ollen yhtä peittävä.



Kyseinen meikkivoide olisi hieman rahapussiystävällisempi enkä välttämättä enää tarvitse niin peittävää tulosta kuin mitä blascolla saa aikaiseksi..


Onko kenelläkään kokemuksia Max Factorin Miracle Touchista? Muitakin meikkivoiteita saa toki suositella :)

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ite oon käyttäny KAUUUAAN maybellinen perus meikkivoidetta! :)

anni. kirjoitti...

Oon käyttänyt myös sitä maybellinen vaahtomeikkivoidetta joskus vuosia sitten ja se oli muistaakseni ihan hyvä :)Pitäisiköhän kokeilla sitä taas uudelleen :) Noita nestemäisiäkin on aika kiitettävästi tuolla kaapin pohjalla mutta mikään niistä ei ole oikein säväyttänyt :/