torstai 28. tammikuuta 2010

MAANLÄHEISIÄ SÄVYJÄ

Taaskaan en muistanut kuvata päivän asua. Ei se kyllä edes ollut mitenkään ihmeellinen, neule + leggarit (aina sama :D ). Aina kun tulen kotiin niin vaihdan heti kotivaatteet päälle kun niissä on mukavampi oleskella :) Siksi asujen kuvaaminen yleensä unohtuu kun aamuisinkin on niin kiire ettei ehdi ja illalla on jo niin pimeää ettei huonon valaistuksenkaan takia kuvista tule oikein minkään näköisiä :( mutta seliseli, tässä kuitenkin yksi vaatimaton asu viime viikolta:


neule: H&M
leggarit: Gina Tricot
kello: mummolta
huivi: Citymarket

Tässä vielä lähikuva huivista (joka on ostettu cittarin miesten osastolta):


Eli kaulahuivi on muuten musta, mutta siinä menee kauttaaltaan tuollaisia valkoisia ja beigen värisiä raitoja :) Tykkäilen huivista paljon :)

Ja koska oma asu oli niin tylsähkö ja tavallinen, tässä vielä päivän paras tyyli:


(kuva:stockholm streetstyle) klikkaa kuvaa suuremmaksi!

Olen aina vähän vierastanut vaaleita housuja, mutta pikkuhiljaa olen alkanut lämmetä niille (täysin valkoiset housut ovat kuitenkin aina ehdoton ei, ne vaan ovat yksinkertaisesti niin hirveät etten ikinä sellaisia jalkaani laittaisi). Beiget sen sijaa toimivat, ainakin yllä olevan kuvan asussa! Mielestä beige on parhaimmillaan yhdistettynä mustaan ja valkoiseen, tai pelkkään mustaan. Beigestä,vaaleista nude ja pastelli sävyistä sekä kevään odotuksesta hullaantuneena meninkin ostamaan pari päivää sitten Zarasta vaaleat pillifarkut! Uskoisin että ne näyttävät parhaimmalta yhdistettynä löysään mustaan tunikaan :) Kuvaa pöksyistä luvassa lähiaikoina!


Ei kommentteja: