maanantai 25. tammikuuta 2010

SICK PART 2

Tämäkin päivä on vielä mennyt flunssaillessa, eli mm. lempiblogeja lukien ja tätä tehden:


.. eli syöden! Kananuudeli keitto on parasta, ja etenkin kipeenä ollessa se on sopivan kevyttä syötävää eikä valmistaminenkaan käy työstä :) ja kaiken lisäksi se on niin herkkua! Lempiblogien lisäksi olen uppoutunut sohvan pohjalle muiden lempilukemisteni parissa:


Uusin Elle ja joululahjaksi saatu Dan Brownin Kadonnut symboli -kirja. Kirja on niin jännittävä ja mukaansa tempaava, että vältän sen lukemista iltaisin koska näen muuten painajaisia! Olen lukenut muitakin Dan Brownin jännäreitä, mm. Da Vinci koodi, Enkelit ja Demonit sekä Meteoriitti, ja täytyy sanoa että tämä kirja on vähintäänkin yhtä hyvä kuin edeltäjänsä! Odotan innolla mahtaako tästäkin opuksesta tulla elokuvaversio jossain vaiheessa :)

Ja jottei koko postaus menisi aivan flunssapostaukseksi, niin tässä vielä lauantain ostos:


Takki: H&M

Se musta trenssi löytyi sittenkin ilman sen suurempia etsintöjä! Takin helma ei ole ihan noin kellomainen mitä ylempi kuva antaa ymmärtää. Ihanaa kun takki löytyi näinkin helposti eikä sitä tarvitse enää metsästellä :) Lisäksi löytyi musta bleiseri, joka tosin saattaa olla kokoa liian iso joten käyn sen ehkä vaihtamassa pienenpään ja kuvaan sen sitten :)

Mitä pidätte takista? Entä onko joku lukenut Kadonneen symbolin, mitä mieltä olitte siitä?

Ei kommentteja: