perjantai 22. tammikuuta 2010

OSTOKSIA

Tänään vähän shoppasin, tässä tulos:


Takki: H&M


Uusi kevättakki! Aiemmin jo puhuinkin että löysin vaalean kevättrensin H&M:ltä, mutta en vielä ostanut sitä. No nyt kuitenkin sovitin sitä uudemman kerran ja se on juuri sellainen kuin olen etsinytkin! Kuvissa on hieman erilaiset valaistukset, mutta kyllä niistä nyt jotain selkoa saa takin väristä :) Takin napit olisivat saaneet ehkä olla toisen väriset, mutta kyllä nuokin nyt menee :) H&M:ssä oli samanlaisia takkeja mustina, ja sekin kyllä houkuttaisi kovasti.. ehkä sekin täytyy kotiuttaa jossain vaiheessa. Mustassa versiossa oli kyllä rumat napit, joten jos sen ostan niin napit aion kyllä vaihtaa. Mutta katselen vielä muiden kauppojen tarjontaa josko löytyisi muualta hienoja mustia trenssejä, vinkkejä saa antaa! Takki ei saisi mielellään olla lyhyt eikä mikään polvipituinenkaan, vaan juuri tuollainen pepunpeittävä pituus on sopiva :)

Ja mukaan tarttui muutakin keväistä :)


Paita: Vero Moda

Vero Modasta mukaan tarttui vaalea kauluspaita. Paidassa on tuollaisia pienen pieniä valkoisia ja beigejä ruutuja :) Kangas on suht ohutta joten alle täytyy laittaa jokin vaalea toppi. Näyttää varmasti tosi kivalta mustien tai tummansinisten farkkujen kanssa! Huomaa että alkaa kevät olla jo mielessä kun ostoksetkin ovat jonkin muun kuin mustan värisiä :) Mutta kyllä jotain mustaakin tarttui mukaan:


Korvikset: Glitter

Mustat pallokorvikset ovat olleet ostoslistalla jo pidempään edellisten vastaavien mentyä rikki. Nyt sellaiset osuivat vastaan Glitterissä :) Korvakorujen kanta ja lukko ovat aitoa hopeaa :)



Mitäs piditte kaappini uutukaisuuksista?


Ei kommentteja: