sunnuntai 24. tammikuuta 2010

SICK

Tämä päivä on mennyt pitkälti näissä merkeissä ( kuvasta puuttuu kasa räkäisiä nenäliinoja, en katsonut tarpeelliseksi - enkä liioin sopivaksi, julkaista niitä :D )

Ärsyttävä pikkuflunssa ja kuume pääsi sitten iskemään! Koko syksyn olin terveenä ja nyt se sitten tuli. Päivä on siis kulunut pitkälti sohvalla makoillen ja Gilmoren tyttöjen ekaa tuotantokautta katsellen :)

Eilen kävimme poikaystävän kanssa leffassa katsomassa Lomaterapiaa leffan. Mielestäni se oli todella hauska! Vince Vaugh on todella hauska ja tykkään muistakin hänen leffoistaan (mm. The Break up oli hulvaton). Kannattaa siis käydä tämä pätkä katsomassa jos tykkää hyvistä komedioista ja naurusta :)


Leffa-asu oli tarkoitus kuvata, mutta onnistuin (jälleen kerran) sotkemaan vaatteeni popcorneilla ja niillä popcorni mausteilla. Finnkinon popcorn mausteet on aivan parhaita ja laitan niitä aina reilulla kädellä poppareihin.. ongelmaksi muodostuu aina se että sotken sitten joka paikan niillä mausteisilla näpeillä! Niin kävi myös eilisen asulle joka lensi suoraan kotiin saavuttuani pyykkikoriin. Päällä oli kuitenkin perusvaatteet: leggarit, musta tunika ja musta neule, eli paljosta ei jäänyt paitsi.

Onko joku muukin käynyt katsomassa Lomaterapiaa? Mitä tykkäsitte?

Ei kommentteja: