lauantai 30. tammikuuta 2010

MAKE UP STORE

Muutama postaus takaperin pohdiskelin uuden meikkivoiteen ostoa ja eilen pitkään kaupassa pyörimisen jälkeen löysinkin sellaisen :) Uusi meikkivoiteeni on Make up storen Studio foundation sävyssä Cream.


Meikkivoide on koostumukseltaan hiukan samankaltainen kuin Joe blascon aiempi meikkivoiteeni, mutta tämä levittyy mielestä tasaisemmin ja paremmin. Sävykin on melko vaalealle iholleni sopiva. Ensimmäisestä kokeilusta jäi ainakin positiivinen mieli, ei sentään mennyt rahat hukkaan :) Hintaa meikkivoiteella oli 25e.




Kuvassa vasemmalla siis uusi meikkivoiteeni ja oikealla jo pidempään käytössä ollut Make up storen peitevoide easy cover. Sävynä on chai. Tämä on parhain kaikista tähän asti kokeilussa olleista peitevoiteista. Maksaa muistaakseni 17-18e. Itse olen ostanut Make up storen meikkini Sokokselta, että sieltä näitä ainakin löytyy :) Mielestäni näissä on hinta-laatusuhde kohdallaan :) Seuraavaksi tekisi mieli kokeilla kyseisen merkin luomivärejä, olen kuullut niitä kehuttavan monelta taholta!

Ei kommentteja: