maanantai 1. helmikuuta 2010

TOPSHOP LOVE

Viikonloppuna tutkailin eri nettikauppojen tarjontaa, ja sieltä löytyi niin paljon kaikkia ihania keväisiä juttuja että en malta odottaa että nuo lumet sulavat pois ja aurinko paistaisi ja olisi LÄMMIN! Tässä ihania keväisiä juttuja joita bongailin:



Topshopin aivan ihanat kesäkengät! Nuo on olisi ihana saada vaaleiden lisäksi myös mustana :) Täältä voi käydä katsomassa lisää kuvia kyseisistä kengistä. Hintaa näillä kaunokaisilla on noin 29e. Topshopista löytyi muutakin ihanaa:


Ihania vaaleita ja keväisiä laukkuja! Huolisin noista minkä tahansa (tai kaikki.. :D) kaappiini any time. Ja koska yleensä pukeudun tummiin vaatteisiin, olisi ihana piristää asua jollain vaalealla veskalla (ei kuitenkaan missään nimessä valkoisella, vihaan valkoisia laukkuja.. ja housuja, kuten jostain aiemmasta postauksesta kävikin ilmi).


Ja muutoin tummaa kevätasua voi piristää joko postauksen alussa olleilla vaaleilla Topshopin kengillä tai näillä Nelly.comin hiekansävyisillä korkkareilla! Hintaa näillä korkkareilla on 36,5e, ei paha hinta ollenkaan :) Loppuun vielä päivän paras tyyli bongattu Lookbookista, koska omasta asusta ei tänään ole kuvaa:




Mitä mieltä olette laukuista ja kengistä? Tietääkö joku toimittaako Topshop tilauksia Suomeen? (hope so!!)

Ei kommentteja: