torstai 18. helmikuuta 2010

NEW BAG

En olekaan vielä muistanut esille uutta veskaani jonka ostin viime viikonloppuna. Ostin laukun Aleksi13:sta, hintaa -50% lätkän jälkeen jäi 22,50e. Ei paha ollenkaan :)





Laukku on siis tuollainen beigen värinen lyhyillä sangoilla. Samoja laukkuja oli myös mustana, mutta koska minulla on jo ennestään samantapainen musta laukku, päätin ottaa vaihteeksi tällaisen vaaleamman. Väri on makuuni ehkä hieman liian rusehtava, kerman värinen olisi ehkä sopinut paremmin, mutta olen kyllä jo tottunut tähän ja pidän siitä todella paljon :) Ja se tuo mukavasti vaihtelua mustiin laukkuihini. Laukku on ollut nyt tämän viikon käytössä, ja vaikka aluksi hieman epäilin sen tilavuutta, on sinne hyvin mahtunut kaikki tarvittava. Kuvasin sitten vielä laukun sisällönkin:

Kuvasta puuttuu kalenteri ja kännykkä, ne olivat kuvanottohetkellä jääneet jonnekin pöydälle notkumaan. Pussukkaa ja purkkia on siis jonkin verran. Hello Kitty pussukassa on mm. meikkejä ja kuvan etulaidalla olevassa pussukassa on muistitikku, mp3:sen latausjohto, kurkkupastilleja ja pari särkylääkettä. Muut kuvassa olevat nyssäkät ja hässäkät tuskin kaipaavat selittelyjä sen enempää :) Mutta kuten näkyy, aika paljon tavaraa tuo laukku imee sisäänsä. Yleensä siellä on vielä pari banaania tai mandariinia eväänä :)

Mitä pidätte uudesta laukustani?

Ei kommentteja: