lauantai 22. toukokuuta 2010

SUKLAAJUOMAA

Jahas, täällä taas pitkästä aikaa! Bloggailuinto lopahti melkein alkuunsa, kun en saanut kunnon kuvia otettua ja huonoja kuvia on taas niin tylsä laittaa :( Mutta kokeillaan uudestaan, josko tästä hommasta nyt jotain tulisi! Asukuvia ei tällä hetkellä ole, kuvia ruuasta sen sijaan on aina...

Tällä hetkellä on niin karsea nälkä etten voi ajatella muuta kuin ruokaa, joten postaanpa sitten hiukan ruokaisissa merkeissä. Tässä yksi ilta ajattelin väsätä poikkikselle hiukan iltapalaa kun raukka oli raatanut töissä niin pitkän päivän. Laitoin herkkua ja vähän terveellistäkin.



appelsiiniastia: Indiska

Kaakaota kermavaahdolla, appelsiinia sekä yrtti- ja valkosipulipatonkia, nam! Nyt on kaupoissa todella ihanan meheviä ja maukkaita appelsiineja :) Ja olen itse taas pitkästä aikaa löytänyt uudestaan kaakaon! Joskus muinoin join kaakaomukillisen joka aamu, mutta sitten vaihdoin sen teehen jota joinkin päivittäin vuosikausia. Sitten tässä yhtenä aamuna ajattelinkin ottaa pitkästä aikaa kuuman kaakaomukillisen ja voi että se suklaajuoma on herkkua! Ei ole sitten mikään teen ja kaakaon voittanutta :) Nyt vaihtelen noita kahta juomaa eli yhtenä aamuna otan teen ja toisena taas kaakaon, ihan fiiliksen mukaan :) kahvia en voi sietää ollenkaan, hyh!

Mikä on teidän aamujuomanne?

Ei kommentteja: