tiistai 25. toukokuuta 2010

ASUA ASUA

Heijssan!

Tänään yritin itsekseni ottaa kotosalla asukuvia kameran itselaukaisimella, mutta eihän siitä mitään tullut kun sisällä valaistus on niin onneton ja sopivaa kuvauspaikkaa on vaikea löytää.. joten kuvasin siis vaatteet ilman itseäni, ehkä noista jotain selkoa saa:


Neule: Lindex
Toppi: Bershka
Farkut: Zara
Laukku: Zara

Tykkäsin itse tosi paljon tästä asusta! Tallinnan Bershkasta ostettu vaalea ihana toppi pääsi tänään ensimmäistä kertaa käyttöön, ja mielestäni se sopi tähän asuun kuin nenä päähän :) Toppi on ihanan ohutta ja keveää kangasta ja kivana yksityiskohtana on tuo vetoketju ja pitsi paidan etumuksessa. Toppi on kyllä hieman mennyt jo ruttuun asua kuvatessa kun oli koko päivän jo ollut päällä. Ostin muutama kuukausi sitten Lindexistä tuon beigen neuleen ja se on osoittautunut oikeaksi löydöksi! Se on ollut todella paljon käytössä, ja se sopii moniin eri asuihin :)

Ostin tämän ihanan vaalean laukun Zarasta jonkin aikaa sitten. Olin jonkin aikaa etsinyt itselleni kivaa kesälaukkua, ja tämä tuli vastaan kuin tilauksesta :) Nyt sama himottaisi vielä mustanakin.


Ranteessa killui vielä tuollainen hely, ostettu Kappahlista jokin aika sitten. Tykästyin kovasti tuon mustan ranneosan ja hopeisen ketju yhdistelmään. Keskimmäisessä kuvassa näkyy kulahtaneet kesäkynnet, olisikohan syytä lakata uusiksi.. postausta kesäkynsistä luultavasti vielä luvassa.

Ja viimeisenä osana asua, muttei suinkaan vähäisimpänä, uudet kengät:


Balleriinat: Vila

Yleensä suosin suhteellisen yksinkertaisia kenkiä, ja kaikki balleriinani ovatkin mustia. Nyt kaipasi kuitenkin jotain vaihtelua, ja nämä nähtyäni kiikutin ne samantien kassalle. Accesoriessista (miten toi taivutetaan?? :D) ostin vielä kenkiin mätsäävän hiuspannan, siitä esittelyä myöhemmin jahka se pääsee käyttöön :) Mutta tämä asu oli yksi omista lemppareistani ja tykkäsin siitä kovasti! Tunsin oloni erittäin kotoisaksi ja tämä asu oli erittäin paljon minua itseäni :)

Ei kommentteja: