sunnuntai 30. toukokuuta 2010

KIRPPISLÖYTÖJÄ

Eilinen sateinen päivä alkoi kirppisreissulla. Pyörin ja hyörin kirppiksellä varmaan parisen tuntia, ja muutama kiva juttu pääsi kassan kautta kotiin :) Tässä niitä löytöjä:


Kolme vyötä, kaikki 0,20-1,5e eli ei ollenkaan pahan hintaisia! Konjakin värisiä vöitä minulta löytyy ennestään varmaan kaksi, joten kivaa täytettä tuli vyöhyllyyn! Muutenkin yritän aina kirppiksiltä bongailla vöitä, koska ne ovat kaupassa aika kalliita ja kirppiksiltä saa hyväkuntoisia ja kivan näköisiä vöitä todella halvalla :)

Kivat arskat lähti myös mukaan kotiin! Hintaa näillä taisi olla jotain parisen euroa :) Nuo sangat on sellaiset kivan kaarevat :) Lisäksi ostin konjakinväriset kesäsandaalit, mutta unohdin kuvata ne. Kuvaan ne sitten ehkä myöhemmin jos jaksan tai sitten ne saattavat näkyä joissain asuissa kesällä (jos niitä ilmoja nyt vaan tulisi!!)

Lisäksi ostin ylioppilaaksi valmistuvalle pikkuveljelle kortin! Käsintehty kortti maksoi vaivaiset 1,5e! Kauppojen valmiskortit ovat todella kalliita, ja tämä näytti mielestäni kivalta ja oli vielä halpakin joten pitihän se ostaa :) Muutenkin ne valmiskortit jotenkin hukkuvat kaikkien korttien sekaan, joten oli kiva ostaa hieman erilainen kortti vaihteeksi.

Itse näytin eilen tältä:
Tunika: Gina Tricot
Legginsit: H&M
Huivi: Seppälä
Vyö: Kirppis
Kengät: Citymarket
Kaulakoru: vanha..

Lisäksi päällä oli lyhyt farkkutakki, joka on aikoinaan kirppikseltä ostettu. Harmi kun siitä nyt ei ole kuvaa. Itse tykkäsin tästä asusta tosi paljon :) Uudet kengätkin pääsivät nyt ensimmäistä kertaa käyttöön (nämä siis ne jotka esittelin muutama postaus taaksepäin). Lisäksi mukana oli Zarasta ostettu beige laukku, joka sekin on esitelty jo tällä viikolla jossain aiemmassa postauksessa, sekin unohtu nyt kuvaushetkellä jonnekin :)


Ei kommentteja: