sunnuntai 23. toukokuuta 2010

BARE MINERALS

Alkuvuodesta tuskailin meikkivoide ongelman kanssa, sillä omalla kohdallani oikeanlaisen meikkivoiteen löytäminen on ollut vaikeaa. Monesta blogista olen lukenut Bare Minerals mineraalimeikeistä, ja palaute on ollut pelkästään positiivista. Etenkin Lintun hehkutukset kyseistä meikkisarjaa kohtaan sai minutkin miettimään josko satsaisin mineraalimeikkeihin.. Niinpä sitten marssin Kicksiin ja pitkän pohdinnan jälkeen kiikutin kotiin Get started - boxin! Hintaa boksilla on normaalisti 99e (jaiks!), mutta uusimman Olivia-lehden mukana tuli - 20% tarjouslappunen, jonka sitten hyödynsin ja maksettavaksi jäi 79e!


Boksi sisältää siis kaksi eri sävyistä meikkivoidetta (Fair Light ja Light), aurinkopuuterin, viimeistely puuterin, kaksi erikokoista meikkihuiskaa (en tiedä virallista nimitystä.. :D) ja yhden pienen siveltimen jonka avulla voi helposti peittää ihon pienet virheet. Lisäksi boksissa on dvd, jossa opetetaan oikeanlainen meikin levitystekniikka. Bonuksena tässä paketissa oli lisäksi pieni mineraali peiteväripurkki. Positiivista on se, että kaikissa meikkituotteissa on SPF 15! Todella harvassa markettimeikissä jota olen käyttänyt on suojakertoimia. Sama homma koskee kosteusvoiteita, ihme homma. Seuraavaksi vielä lähikuvia tuotteista erikseen:

Puuteri, jossa ihanan kevyt koostumus! Laitan tämän siis luonnollisesti viimeisenä meikin ollessa muuten valmis.

Meikkivoide, sävynä Fairly Light. Tämä on sarjan toisiksi vaalein sävy, saatavilla on vielä astetta vaaleampi Fair. Tämä sopii omalle kalpealle iholleni todella hyvin!

Meikkivoide, sävynä Light. Astetta tummempi kuin edellisen kuvan meikkivoide. Tämä on ehkä hieman liian kellertävä omalle iholleni. Ruskettuneelle iholle sopii kyllä todella hyvin :)


Aurinkopuuteri. Tätä en ole vielä ehtinyt testaamaan. Johtuu varmaan siitä, että olen muutenkin niin huono käyttämään aurinkopuuteria, vaatii siis hieman harjoittelua!

Peiteväri. Sävyltään on itselleni juuri sopiva, mutta peittämistulos ei ainakaan ensimmäisen käyttökerran jälkeen oikein vakuuttanut, ja jouduin käyttämään make up storen hieman tujumpaa peitevoidetta arpien ja tummien silmänalusten peittoon.

Kokeilin siis tänään ensimmäistä kertaa näitä meikkejä, ja voin sanoa että olen todella tyytyväinen! Lopputulos on erittäin luonnollinen, mutta silti tarpeeksi peittävä. Tuntuu, ettei kasvoilla olisi ollenkaan meikkiä :) Oikean tekniikan oppiminen vie hieman aikaa, ja itselläni ainakin tämän aamuinen meikkaustuokio vei hieman tavallista kauemmin aikaa. Kyllä tämä sutiminen tästä vielä rutiiniksi muuttuu kun tarpeeksi monta kertaa harjoittelee :) Positiivista on myös se, että nämä meikit antavat ihon hengittää ja nämä ovatkin oikein suositeltavia ongelmaihosta kärsiville. Itsekin olen vuosia kärsinyt ihon epäpuhtauksista ja toivottavasti tästä olisi edes jonkinlainen apu siihen!


Ei kommentteja: