lauantai 29. toukokuuta 2010

BLACK AND PINK

Eilinen vapaapäivä alkoi mukavasti rauhallisissa merkeissä aamiaisella ja lehden luvulla, jonka jälkeen siirryin sohvan uumeniin lukemaan lemppariblogeja!


Lasi kokista ja uuden blogilöydön kimppuun! Kyseessä siis Jannin blogista bongaamani Exquisite chills -blogi, johon tykäistyin heti, suosittelen! Blogin tyttösellä on aivan mahtavan upeat hiukset ja ihania vaatteita, tätä lueskellessa se aamupäivä menikin :)

Poikaystävän kotiuduttua illalla lähdettiin käymään kaupungilla pikaisesti. Päädyttiin poikaystävän nälän saattelemina Red hot chilisiin syömään :)


Itse olin juuri syönyt kotona, joten mikään varsinainen ruoka ei maistunut. Otin sitten vaan jälkkäriksi suklaakakkupalan. Kakku oli niin suussa sulavaa ettei sitä ehtinyt edes kuvata ennen kuin olin sen jo hotkaissut. Tässä nyt vielä erittäin kaunis kuva tyhjästä lautasesta :D

Ja mitäs minulla sitten oli päällä tuolla reissulla..


Takki: H&M
Huivi: Indiska

Neule: H&M
Paita: H&M
Farkut: Zara
Laukku: Zara


Hiusjuttu: Lindex
Korvakorut: Gina Tricot (muistaakseni :D)

Pukeuduin siis muutoin mustaan, mutta päätin piristää asua vaaleanpunaisilla asusteilla. En sitten tiedä kuinka hyvin nuo sopivat loppujen lopuksi yhteen. Ideana ihan hyvä, mutta en sitten tuosta käytännön toteutuksesta tiedä onnistuiko se niin hyvin. Ehkä nuo vaaleanpunaiset jutut olisivat sopineet johonkin vaaleaan asuun paremmin, jonkun valkoisen tai beigen asun kaveriksi :) Mutta tulipahan kokeiltua!

Ei kommentteja: