keskiviikko 3. marraskuuta 2010

outfit

Nyt sitten lupailemiani asukuvia viime viikkoiselta lomalta. Asukuvia on tosin tasan yhdestä asusta, joka sekin on varsin peruskauraa. Eli edellisessä postauksessakin ollut H&M:n harmaa pooloneule, leggarit ja huivi. Simple. Seppälästä ostamani leohuivi on ollut ehdottomasti eniten käytössä tänä syksynä, se on iso ja ilmavaa kangasta ja käy hyvin moneen eri asuun. Siinä ovat kaikki tämän hetken lempivärinikin: musta, valkoinen ja beige!


Siinä vielä kaunis kuva hansikkaasta, punanenäinen koirahan se siinä! Takkina oli perus musta trenssi, jossa ei kyllä tarjennut ei sitten ollenkaan! Minulla ei ole mitään tuollaisen välisään takkia, tuollaisella ohkaisella ei tarkene ja villakangastakki on sitten jo liian kuuma. Turkiskauluksinen parka houkuttaisi kovasti ja sellaista kokeilinkin H&M:llä jokunen aika sitten. Se oli vain omaan makuuni liian pitkä, ylti melkein polviin saakka. Mutta ehkä pärjään tällä trenssillä sinne pakkasille asti jolloin voi sen villakangas takin kaivaa kaapin kätköistä :)

Nyt parantelemaan päänsärkyä teekupposen ja lahjojen paketoimisen ääreen! Ei sentään vielä joululahjojen vaan poikaystävän synttärilahjan :)

Ja pahoittelut edelleen hyvin pienistä ja erittäin onnettomista kuvista! En ole vielä saanut ketään nörttiperttiä jeesaamaan tämän kuva-asian kanssa..

Ei kommentteja: