tiistai 9. marraskuuta 2010

celeb style

Julkkistyyliä luvassa pitkästä aikaa! Olen koukuttunut (jo toistamiseen) How I Met Your Mother -sarjaan, jonka näyttelijäkaartiin tämän postauksen julkkis kuuluu. Kyseessä siis ihana Alyson Hannigan, joka näyttelee sarjassa Lily Aldrinia. Tällä kertaa luvassa vähän juhlatyyli esittelyä, arkityyliä luvassa varmaan myöhemmin:

Ihana vaalea ja simppeli juhlamekko! Sopii mielestäni kantajalleen oikein hyvin. Laukku ei ehkä sopisi omaan tyyliini, koska en koskaan oikein ole osannut pukeutua siniseen. Olen aina vieroksunut vaatteissa ja asusteissa sinistä väriä, koska en osaa yhdistellä sitä mitenkään. Mutta esimerkiksi tästä Mungolifen Annan juhla-asusta pidin kovasti! Jälleen kerran, sekin mekko sopi kantajalleen mitä parhaiten. Ehkä sitä täytyisi vaan kerätä rohkeutta ja koittaa sitä sinistä, voisin vaikka yllättyä :) Tässä Alysonin asussa sinistä on onneksi vain maltillisesti, muuten saattaisi tulla liian suomilippu-efekti.

Tässä mekossa on mielestäni kiva kuviointi ja itselleni mieluisa värityskin. Laukku ja kengät ovat maltilliset yksiväriset kuviollisen mekon rinnalla. Mielestäni on myös hyvä, että asussa korut on jätetty minimiin, jolloin huomio kiinnittyy mekkoon, jonka kuviot toimivat tavallaan asusteina.

Tämä asu on oma henkilökohtainen lempparini! Tykkään yli kaiken tuon mekon leikkauksesta ja väri ja kuviointikin ovat oikein ihanat. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tuollaista mekkoa, sopisi kesän juhliin oikein mainiosti! Olen vähän huono käyttämään värejä, joten valitsisin itse varmaankin mustan laukun mekon kaveriksi. Onneksi Alyson on kuitenkin valinnut toisin, nimittäin turkoosi laukku näyttää mekon rinnalla aivan mielettömän upealta! Ei sitä tule edes ajatelleeksi kuinka kivalta värikkään asusteet näyttävät ennen kuin näkee ne osana asua. Lisäksi olen vähän huono yhdistelemään yksittäisiä värejä asuun, esimerkiksi tässä asussa ei ole muuta turkoosia kuin laukku, joten itselleni ei varmaan tulisi mieleenkään yhdistää sitä tähän. Mutta nyt kun tiedostan tämän asian, ehkä voisin ensi kerralla poiketa siitä tutusta ja turvallisesta mustasta (ensin tosin täytyy hankkia niitä värillisiä laukkuja!)

Tässä toinen lempparini. Tykkään mustasta mekosta ja tuollaiset mustat saappaat voisin mielelläni huolia kaappiini. Tästäkin asusta sen huomaa: koko musta toimii aina! Tässä Alysonin asussa tosin häiritsee tuo kaulakoru, se ei mielestäni sovi alkuunkaan tähän asuun. Mutta muutoinen juhla-asu on erittäin onnistunut ja simppeli :)

Loppuun vielä hehkutusta lempisarjastani (joka hakkaa jopa frendit mennen tullen, en osannut odottaa että sellaista komediasarjaa edes löytyisi):

Jos ette ole jo katsoneet, katsokaa heti!

Niin ja ps. mitä piditte Alysonin juhlatyylistä? Ja mitä mieltä how i met your mother - sarjasta?

Ei kommentteja: