tiistai 2. marraskuuta 2010

knits

Syksyyn kuuluu ehdottomasti ihanat ja lämpöiset neuleet! Olen muutenkin neuleiden suurkuluttaja, se vaan on maailman helpoin vaatekappale ja saa asun kuin asun näyttämään hyvältä. Siis jos neule on hieno, ei mikään nukkaantunut riepu. Vaatekaappini olenkin haalinut jos jonkin näköisiä neuleita ja kaikissa mahdollisissa _hienoissa_ väreissä (eli itselleni tyypillisesti maanläheisissä väreissä, punaiset sun muut lilat ja siniset yms voi unohtaa saman tien). Tässä muutamia neuleita joita olen täksi syksyksi hankkinut:

Tämä neule löytyy sekä kuvan harmaana että mustana. Tämä on ollut aivan täydellinen ostos, ihanan tuntuista neulosta ja kiva epäsymmetrinen leikkaus! Menee hyvin legginsien ja saapikkaiden kanssa :) Ihanan rentoa ja mukavaa, yksi parhaista ostoksista tänä syksynä!

Pooloneule löytyy kaapistani ruskeana ja mustana. Jossain vaiheessa pukeuduin paljon ruskeaan ja sitten unohdin sen.. nyt olen sitä löytänyt uudelleen hiekan värissä, mutta päätin ottaa riskin ja ostaa tämän ihan perus ruskeana, ja hyvältähän se näyttää :)

Vaalea neule on aivan superlämpöinen! Miinusta kutittavasta materiaalista, alla täytyy olla ihan pitkähihainen paita, koska muuten kädet kutiaa niin pirusti ettei pysty olemaan. Nuo kauluksetkin kutittaa kaulaa välillä aika ilkeästi. Mutta muutoin oikein kiva mustien farkkujen ja saapikkaiden kanssa!

Sitten vielä yksi pooloneule. Kuinka näitä onkin nyt kertynyt kaappiin jo kolmin kappalein vaikkein ole koskaan ollut tämän tyyppisten neuleiden kova fani. Silti ne vaan jotenkin nyt iskivät ja näyttävät mielestäni kivoilta :) Asuissa tulette näkemään sitten miltä ne päällä näyttävät. Kaikki neuleet ovat H&M:stä!

Yhdet kivoimmista syksyn neuleista löysin Lindexistä ja Mangosta, niistä ei valitettavasti ole nyt olemassa kuvia mutta kunhan ne päätyvät asuihin (tai siis asut kameraan) niin saatte niistäkin sitten kuvia :) Molemmat ovat beigen/hiekan värisiä vyöllä varustettuja pitkiä neuleita, love them! Olen nyt myöskin viehättynyt neuleista joissa on vyö, niillä saa kivasti ryhtiä asuun :)

Tänään olen metsästänyt juhla-asua perjantaille, jolloin juhlimme ystäväni kanssa minun sekä hänen syntymäpäiviä yhteisesti! Löysin kaksi kandidaattia juhlamekoksi ja toisen niistä kiikutin kotiin.. nyt jäi vähän kaivertamaan että olisiko se toinen sittenkin ollut parempi! On tämä niin vaikeaa, täytyy varmaan huomenna palata kaupoille!

Ei kommentteja: