perjantai 16. heinäkuuta 2010

THEY ARE...

... FINALLY HERE!!

Muistanette varmaan kuinka hehkutin löytäneeni täydelliset clogsit, mutta joita en viitsinyt ostaa niiden korkean hinnan vuoksi? Monta kertaa kävin ihailemassa Nilson shoessa (vai shoella? :D no ihan sama, you get the point) kyseisiä clogseja ja sovittelin niitä kaupassa niitä kuitenkaan ostamatta. Eilen olin ystävieni kanssa kaupungilla ja kävelimme kyseisen kenkäpuljun ohi ja mitä näinkään - rakkauskenkäni olivat alennuksessa! 48 euron hinta ei kuulostanut yhtä pahalta kuin 70e, joten kengät lähtivät samantien kassan kautta kotiin, tässä ne pupuset ovat:


(kuvat oli pakko ottaa illalla sisätiloista uupuvan valaistuksen vuoksi ikkunalaudalla, joten älkää välittäkö hyttysverkoista ja rullaverhoista, keskittykää upouusiin kauniisiin kenkiini :) )

Monille tuo korko olisi varmaan liian matala, mutta minulle se on juuri sopiva! Pidän korkeista koroista, mutta en osaa kävellä niillä. Näissä kengissä sen sijaan on juuri oikean korkuinen korko - ei aivan onnettoman matala mutta silti näillä on erittäin helppo ja mukava kävellä! Kaiken lisäksi kuljen yleensä pyörällä, joten jollain piikkikoroilla se olisi erittäin hankalaa (saatikka autolla ajaminen sitten!) Mutta mutta, pidemmittä puheitta: mitä pidätte uusimmasta hankinnastani? (psst! tein myös toisen erittäin mieluisan alelöydön, siitä lisää myöhemmin!)

Ei kommentteja: