perjantai 9. heinäkuuta 2010

ASOS.COM

Selailin hieman Asoksella alkaneita aleja. Kaikkea kivaahan siellä näyttäisi alennuksessa olevan, poimin tähän nopean silmäyksen päätteeksi omia lemppareita:

Blogissa joskus aiemminkin vilahtaneet laukut. Silloin aiemmin en saanut aikaiseksi tilattua, mutta nyt nämä olisivat alennuksessa.. kyllä houkuttelisi! Edelleen on ongelma värin kanssa, musta vai beige??

Ihanan söpöt pussukkalaukut! Ja jälleen kahdessa värissä, on se niin vaikeeta päättää! Molemmat näyttävät pirun hyviltä, mutta se riippuu aina muusta asusta kumpi väri sopii paremmin (eli pitäisi saada siis molemmat! :D )

Alesta löytyi nopeasti vilkaistuna myös parit kengät:


Naiselliset mustat nilkkuri ja hieman äijämäiset mustat (maiharitko noi nyt on vai mitkä??) kengät. Molemmat olisivat tietysti sitten syksykäyttöön. Mutta jonkinlaiset korolliset mustat nilkkurit täytyisi kyllä syksyksi saada. Vaatimuksena on: musta väri, nauhat, sopiva ja paksu korko. En yhtään pidä kengistä, joissa on ihan ohuen ohut korko. Paksu tolppakorko on paljon näyttävämpi ja niillä on helpompi kävelläkin :)

Etenkin nuo laukut kyllä nyt polttelisi.. mutta en osaa tilata asokselta, miten maksu yms. käytännössä tapahtuu? Osaako joku neuvoa?

Ei kommentteja: