lauantai 24. heinäkuuta 2010

KNIGHT AND DAY

Heissan! Onkin näköjään tullut vietettyä lähes viikonmittainen spontaani bloggailutauko, hups! Hieman intoa on hidastanut sekin, että kamera päätti ottaa ja hajota eikä uutta ole vielä hommattu tilalle :( Joten tämän viikon kivoista asuista ei ole tallentunut kameralle yhtään. On siis tyytyminen tällä kertaa muutaman viikon takaiseen asuun ja kesäpäivän- ja ilta-auringon tunnelmaan:


Tunika: Lindex
Laukku: Zara
Vyö: Kirppis
Kengät: Aleksi 13

Rakastan ihan hirveästi tuota Lindexistä ostamaani tunikalörttöä, joka on siis kuin iso ja pidempi versio kauluspaidasta. Ihanan viileä ja liehuva kangas tekee siitä juuri täydellisen kesäpäiviin! Tietty oli taas nuo iänikuiset legginsikalsarit puettava päälle, koska pyöräillessä kankkujen vilkkuminen olisi muutoin ongelma.. Myönnän kyllä että tuokin asu olisi paljon kivempi ilman noita kalsareita. Tai sitten olisi pitänyt ihan suosiolla olla jalassa ihan sukkahousut tai nilkkaan asti ulottuvat leggarit. Asteita ulkona oli kuitenkin lähemmäs kolmekymmentä, joten päätin unohtaa edellä mainitut vaihtoehdot samantien. Tuo tunika oli kuitenkin saatava päälle, joten ei siinä sitten muu auttanut.


(kuva: Finnkino.fi)

Tänään kuitenkin luvassa leffailtaa, menemme katsomaan Cruisen ja Diazin uutukaista Knight and day! Yleensä en katsele tuollaisia toiminnallisia pätkiä, mutta traileri ja leffasta tehdyt arvostelut vakuuttivat sen verran että pitäähän se nyt sitten vilkaista :) Ihanaa lauantaita!

Ei kommentteja: