tiistai 26. lokakuuta 2010

pitäisi

Olen syyslomalla. Joten minun pitäisi siivota, pitäisi pestä pyykkiä, pitäisi vaihtaa lakanat, pitäisi pestä koira, pitäisi sitä ja pitäisi tätä.. Pitäisi koska "nyt minulla on aikaa tehdä". Huoh. Lomalla ei pitäisi mitään muuta kuin OLLA ja tehdä sitä mitä huvittaa :) Fiksu ihminen olisi tietysti tehnyt tuon pitäisi-listan asiat jo ennen loman alkua jottei lomaa tarvitsisi tuhlata kodin puunaamiseen ja höösäämiseen. On kyllä totta että ei se imuroiminen kauaa vie, mutta kun sitten käy niitä kaappeja ja kippoja jynssäämään niin johan siinä vierähtää päivä jos toinenkin. On tietysti eri asia jos haluaa tehdä kyseisiä asioita, jos tekee ne vapaaehtoisesti ja mielellään (silloin ne eivät ole pitäisi-asioita).

Tuli siis vain tällainen ajatuksen virta mieleen kun olen lomalla ja koti on kuin pommin jäljiltä.. jotain pitäisi siis asialle tehdä :D

Kuvituksena lemppariasioita kotonta. Tyynyt, kynttilät :) Kyllä se koti vaan on maailman paras paikka, eikä sitä viitsisi törkyisenä pitää. Ehkä täytyy nyt vaan mennä ja ottaa se imuri kauniiseen käteen ja alkaa raivata tätä luukkua vähän siistimmäksi. Vaikka onkin loma. :)

Ei kommentteja: