sunnuntai 24. lokakuuta 2010

elämä kulkee liian nopeasti

Heissan!

Taas on tovi (lievästi ilmaistuna) vierähtänyt viime postauksesta. Inspiraatio blogiin katosi taivaan tuuliin ja nyt ajattelin herätellä sitä uudestaan. Ja blogin sisältöön olen myös ajatellut muutoksia, tosin en vielä tiedä millaisia. Ongelmia on ollut myös kameran kanssa, ja se onkin ollut yhtenä syynä hiljaisuuteen. Ilman kuvia tämä olisi ihan tylsää. Nyt monen kuukauden jälkeen otin kameran jostain syystä esille ja kappas - se toimi! Joku ihme parantuminen tapahtunut siis, mutta en valita (tosin toiveissa oli uusi kamera :D mutta säästyypähän rahat).

Ja kaiken lisäksi on alkanut kyrsiä se, että en osaa koodailla tämän blogin kanssa ja siksi kuvat on ärsyttävän pieniä. Bannerikin on alkanut kyllästyttämään ja sekin täytyisi uusia ja ottaa siihen jotain uusia kuvia jotka sopisivat paremmin blogin sisältöön ja muutenkin minuun. Kaikkea tässä pitäisi siis tämän kanssa tehdä, saa nähdä mitä sitten loppujen lopuksi saan aikaiseksi. Muutenkin on elämässä tällä hetkellä todella stressaava vaihe, mutta kaiken stressin keskellä toivon tästä blogista mukavaa ajanvietettä ja harrastusta!

Kesällä inspiraatiota vielä riitti, koska oli valoisaa ja muutenkin ei tarvinnut murehtia niin monista asioista. Pidän syksystä, siitä valoisasta ja värikkäästä, mutta harmaa ja sateinen syksy saa mieleni matalaksi. Onneksi kohta on syntymäpäiväni joten on vähän juhlan aihetta tähän harmaaseen vuodenaikaan :)

Mutta katsotaan miten tämä lähtee tästä taas käyntiin. Kuvituksena sydämiä Le Love blogista. Vähän siis loveee kaikille meille tänne harmaaseen syksyyn! Ja ennenkaikkea kameralleni joka päätti alkaa toimimaan, love!

Ei kommentteja: